Tervetuloa tiimiin Tuukka Nikkilä ja Antti Lindström

Olemme saaneet VALORille kaksi Senior Associate -vahvistusta – tervetuloa tiimiin Tuukka Nikkilä ja Antti Lindström.

Tuukalla on kokemusta eri toimialoilta strategioiden rakentamisesta, transformaatioiden vetämisestä sekä nykyisten toimintojen tehostamisesta. Ennen VALORia hän työskenteli liikkeenjohdon konsulttina. Antilla on yli kuuden vuoden kokemus projekti- ja asiakastyöskentelystä useilta eri toimialoilta. Hänen vahvuuksiaan ovat muun muassa laaja FAS, IFRS, osakeyhtiölain ja taloudellisen raportoinnin osaaminen, tilinpäätösanalyysit sekä syvällinen ymmärrys liiketoimintamalleista sekä -prosesseista.

Ennätimme kysyä uusilta kollegoiltamme pari tiukkaa kysymystä.

Mikä sai sinut vaihtamaan VALORille tässä vaiheessa työuraasi?

Tuukka: Tiesin, että VALOR on loistava paikka työskennellä ja päästä haastamaan itsesi ja näyttää osaamisesi. Tästä huolimatta avaintekijä minulle oli kuitenkin päästä töihin suomalaiseen yritykseen, joka on menestynyt erinomaisesti erittäin kilpaillulla markkinalla, ja tietysti päästä osaksi tätä jatkuvaa kasvutarinaa.

Antti: VALORissa kiinnostaa varsinkin työn merkittävyys ja monipuolisuus. Pidän asiakkaiden kanssa työskentelystä, joten myös tämän vuoksi konsultointi kiinnosti. VALORin palvelutarjonnan ja osaamisen kautta pystymme aidosti auttamaan asiakasta. Kokonaisuudessaan VALOR on kiehtova ympäristö, jossa on mahdollista kehittää omaa henkistä pääomaa haastavien ja monipuolisten toimeksiantojen kautta. Edellä mainittujen johdosta siirtyminen VALORille tuntui minulle luonnolliselta ratkaisulta.

Mitä mielestäsi tuot erityisesti lisää VALORin tiimiin?

Tuukka: Muiden yritysten kanssa työskentely on antanut minulle uutta ulkopuolista näkökulmaa, jota haluan hyödyntää parantaakseni työskentelytapoja VALORilla tai ainakin tuomaan uusia näkökulmia tekemäämme asiakastyöhön.

Antti: Koen, että minulla on normaalista poikkeavaa työkokemusta suhteessa moniin muihin VALORilaisiin. Kokemukseni tilintarkastuksesta sekä kiinteistösijoituksen rahastomaailmasta varmasti tuovat erilaista ja uutta näkökulmaa työhön, josta hyötyvät niin asiakkaat kuin muut tiimiläiset. Uskon myös persoonani täydentävän hyvin VALORin mahtavaa henkilöstöä.

Moni VALORlainen harrastaa urheilua, ja tykkäämme urheilla myös yhdessä. Mitä lajia sinun mielestä olisi hauska lähteä kokeilemaan porukalla?

Tuukka: Minulla on kaksi ehdotusta, joista molemmat ovat melko vaarallisia, vaikka niin ei heti uskoisi: rugby ja cheerleading. VALORin näkökulmasta uskon että rugby on helpompi ja turvallisempi toteuttaa, joten haluaisin päästä näkemään miten kaikki pystyvät hyödyntämään konsultti-strategioitaan myös kentällä.

Antti: Mielestäni tennistä olisi hauska mennä pelaamaan yhdessä. Tarvitsen kaiken harjoituksen, jota on mahdollista saada, jotta alan pärjäämään veljeäni vastaan tenniksessä! Lisäksi talvella olisi hauska mennä pelaamaan “pipolätkää” porukalla.