Strategia

VALOR tukee asiakkaitaan strategioiden laatimisessa ja toteutuksessa. Uskomme, että jokainen asiakastilanne on ainutlaatuinen ja vaatii räätälöidyn ratkaisun. Luomme arvoa asiakkaillemme perusteellisella analyysilla, syvällisellä toimialaosaamisella sekä laajalla ymmärryksellä eri liiketoimintafunktioista. Ratkaisumme on tehty juuri sinun organisaatiollesi, joten ne on myös helppo toteuttaa. Emme tyrkytä valmiita malleja tai yleispäteviä ratkaisuja.  

Olemme ylpeitä siitä, että puhumme asiakkaidemme kieltä. Kokeneet neuvonantajamme toimivat sparrauskumppanina kaikissa asiakkaidemme strategisissa kysymyksissä – oli kyse yrityksen pitkän aikavälin suunnasta tai tarkemmin rajatusta peliliikkeestä.

Strategiahankkeissa voimme esimerkiksi fasilitoida työskentelyä tai vastata koko prosessista aina tiedonkeruusta ja analyysista strategian laatimiseen. Oli roolimme mikä tahansa, konsulttimme tuovat pöytään aina oman asiantuntemuksensa ja näkökulmansa. Meille strategiaprosessit ovat vain yksi osa strategianeuvonantoamme. Markkinatutkimukset, kilpailija-analyysit ja feasibility-analyysit ovat tyypillisiä esimerkkejä strategisista hankkeista, joissa autamme asiakkaitamme tekemään faktapohjaisia päätöksiä. Go-to-market-strategiat sekä tuote- ja hinnoittelustrategiat ovat esimerkkejä fokusoidummista strategisista hankkeista. Organisaatioiden uudelleenjärjestelyt ja uusien johtamisjärjestelmien luominen ovat usein olennaisia osia strategian jalkauttamisessa.