Harjoittelu VALORilla

VALOR tarjoaa laadukkaan harjoitteluohjelman lahjakkaille ja motivoituneille tuleville ammattilaisille joko liikkeenjohdon konsultoinnin tai investointipankkitoiminnan parissa.  

Meillä on vuodessa useita harjoittelijoita, ja harjoitteluohjelmamme on keskeinen kanava löytää uusia VALORilaisia. Useat nykyisistä neuvonannon ammattilaisistamme ovat aloittaneet uransa VALORilla harjoittelijana.    

Tyypillisesti kokopäiväinen harjoittelu VALORilla kestää 3–4 kuukautta. Harjoittelun ajoitus ja kesto suunnitellaan kuitenkin yhdessä niin, että se palvelee sekä harjoittelijaa että meitä. Myös harjoittelun sisältö suunnitellaan harjoittelijan omien mielenkiinnon kohteiden pohjalta.  

Mitä tarjoamme

Mahdollisuus kehittää omaa osaamista vastuullisissa tehtävissä sekä saada kokemusta liikkeenjohdon konsultoinnista tai investointipankkitoiminnasta 

Täysipainoinen osallistuminen projektien koko elinkaareen  

Avoin, kannustava ja hauska työympäristö  

Mitä haemme

Motivaatio menestyä ja kasvattaa omaa asiantuntijuutta 

Utelias asenne ja halu oppia uutta 

Sosiaalinen tiimipelaaja 

Erinomainen akateeminen taso 

Miten haet?

Seuraava hakukierros järjestetään syksyllä 2024. Vastaanotamme kuitenkin hakemuksia ympäri vuoden. Jos sinua kiinnostaa harjoittelu VALORilla, seuraathan sivuiltamme löytyviä hakuohjeita.