Nuoret ammattilaiset

Matalan hierarkiamme ansiosta jokainen tiimin jäsen tulee kuulluksi. Urasi alusta alkaen sinulla on merkittävä rooli tiimissä, joka tuottaa asiakkaille huomattavaa lisäarvoa. Luomme yhdessä yhteisön, jossa jokainen voi onnistua. Olemme saaneet kiitosta kehitysalustana, jonka työntekijät ovat kokeneet yhdeksi parhaista. Nuorelle ammattilaiselle tarjoamme astinlaudan menestyksekkäälle työuralle. 

Etsimme joukkoomme sekä vastavalmistuneita että ammattilaisia, joilla on jo muutama vuosi työkokemusta. Palkkaamillamme ammattilaisilla on tyypillisesti maisterin tutkinto esimerkiksi tuotantotaloudesta, rahoituksesta tai valtiotieteistä. Meillä on jatkuva avoin haku, joten voit lähettää hakemuksesi milloin vain. 

Mitä tarjoamme?

Haluamme, että henkilöstömme nauttii työstään ja on omistautunutta. Siksi kokoamme projektitiimimme konsulttien henkilökohtaisten kiinnostuksen kohteiden ja kehitystavoitteiden mukaisesti. Uskomme, että loistavat tulokset syntyvät taidosta ja osaamisesta sekä innostuksesta ja intohimosta omaan tekemiseen. Annamme henkilöstöllemme alusta lähtien paljon vastuuta – itsenäisesti tehtävistä analyyseistä aina asiakkaan kanssa työskentelyyn.  

Haluamme, että työntekijöidemme työ- ja vapaa-aika ovat tasapainossa. Voit valita työaikasi ja -paikkasi joustavasti. Asiakkaat ovat toimintamme ytimessä, mikä edellyttää ajoittaista joustavuutta meiltä kaikilta.  
Menestyksemme yrityksenä perustuu työyhteisömme kulttuuriin ja henkeen. Kokoonnumme säännöllisesti yhteen myös työpaikan ulkopuolella, esimerkiksi kuukausittaisissa urheilutapahtumissa, vuotuisilla laskettelumatkoilla ja yhteisissä juhlahetkissä. 

Associate

  • Mahdollisuus vahvistaa osaamistasi konsulttina ja edetä urapolullasi 
  • Ydinrooli projektitiimeissämme ja vastuuta asiakkaan keskeisten haasteiden ratkonnassa 
  • Ensiaskel kohti luottamuksellisen asiakassuhteen rakentamista osana VALORin tiimiä 

Analyytikko

  • Tilaisuus kasvattaa nopeasti perustaitojasi konsulttina, alkaen data-analyyseistä ja synteesistä aina asiakasviestintään 
  • Täysipainoinen osallistuminen projektin koko elinkaareen – omasta roolista käsin ja aktiivisen mentoroinnin avulla 
  • Työskentelyä epämuodollisessa, osallistavassa ja hauskassa ympäristössä

Miten voit hakea?

Lähetä hakemuksesi Susanna Alakotilalle. Liitäthän hakemukseen seuraavat asiakirjat:  

  • saatekirje (kerrothan samalla, onko kyseessä harjoittelu vai varsinainen työsuhde) 
  • ansioluettelo 
  • opintosuoritusote 
  • ylioppilastutkintotodistus