Tervetuloa tiimiin Jenna Nyländen, Susanna Alakotila ja Jaro Mykkänen

Olemme saaneet kolme uutta kollegaa – tervetuloa Jenna Nyländen, Susanna Alakotila ja Jaro Mykkänen!

Jenna liittyi VALORin tiimiin maaliskuussa 2023. Ennen sitä hän työskenteli liikkeenjohdon konsulttina ja kerrytti kokemusta sosiaali- ja terveydenhuollon toimialasta. Susanna aloitti VALORilla maaliskuussa 2023 HR- & hallinnon asiantuntijana. Aiemmin hän on työskennellyt ulkoministeriössä mm. hallintovastaavana Kairon suurlähetystössä sekä johdon assistenttina ohjelmistoyrityksessä. Jaro on paluumuuttaja VALORille, tehtyään ensin harjoittelun meillä kesällä 2021. Jarolla on kokemusta sosiaali- ja terveydenhuollon toimialasta useasta eri näkökulmasta. 

Tutustuaksemme paremmin uusiin kollegoihimme, kysyimme heiltä muutaman kysymyksen:

Onko VALOR vastannut odotuksiasi? Onko mikään yllättänyt?

Jenna: Aloitin uuden työn avoimin mielin, ja tähän mennessä VALOR on yllättänyt vain positiivisesti!

Susanna: Jo koko rekryprosessin ajan minulla oli positiviinen mielikuva VALORista ja olen ollut positiivisesti yllättynyt kuinka upeasti minut on ensimmäisestä päivästä asti otettu täysillä mukaan tiimiin. Upeaa on myös kuinka mm. mahdollisista kehityskohteista puhutaan avoimesti ja ammattimaisesti kaikilla organisaation tasoilla.

Jaro: VALOR on vastannut odotuksiani pääasiassa erittäin hyvin. Olin aiemmin harjoittelijana kesällä 2021 ja minulla oli jo silloin etukäteen hyvä mielikuva VALORista. Minut yllätti rennon toimintakulttuurin lisäksi erittäin yrittäjämäinen ilmapiiri verrattuna edellisiin työpaikkoihini, mikä on mielestäni hienoa.

Mitä toivot oppivasi VALORilla?

Jenna: Konsultoinnin parhaita puolia ovat jatkuvat ja rajattomat oppimismahdollisuudet, joten on vaikea valita mitään tiettyä. Tiedän kuitenkin jo, että uusilla projekteilla ja tiimiläisillä tulee olemaan omaan kehittymiseen paljon annettavaa.

Susanna: Tavoitteeni on kasvaa ja kehittyä HR ammattilaisena.

Jaro: Toivon oppivani VALORilla paljon uusia taitoja, erityisesti liittyen projektinhallintaan ja asiakkaiden palveluun. Koska aion keskittyä sosiaali- ja terveydenhuollon projekteihin, haluan myös oppia ymmärtämään toimialaa entistä paremmin.

Kevät on vihdoin täällä! Mikä on parasta keväässä?

Jenna: Keväässä parasta on uuden alun tuntu pitkän talven jälkeen – ja tänä vuonna kevään uudet kuviot innostavat ihan erityisesti!

Susanna: Valo ja lintujen sirkutus.

Jaro: Keväässä parasta on mielestäni valon ja lämmön lisääntyminen, mikä tuo arkeen energiaa. Lisäksi luonnon herääminen ja lisääntyvät ulkoliikuntamahdollisuudet tuovat joka kevät hymyn uudestaan huulille!