Jaro Mykkänen

+358 45 137 4173

Jaro aloitti VALORilla huhtikuussa 2023, jota ennen hän oli ehtinyt olla myös harjoittelijana VALORilla kesällä 2021. Jarolla on työkokemusta useasta sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yrityksestä. Hän on työskennellyt Mehiläisellä, Terveystalolla sekä Nordic Healthcare Groupilla ennen VALORille tuloaan.   

Asiantuntijuus

Jarolla on kokemusta sosiaali- ja terveydenhuollon toimialasta useasta eri näkökulmasta. Hän on suorittanut business controller -harjoittelun Mehiläisen yksityisten terveyspalveluiden tiimissä, toiminut analyytikkoharjoittelijana Terveystalon yritysterveyden tiimissä, sekä ollut analyytikkoharjoittelijana Nordic Healthcare Groupilla.

Projektikokemusta Jarolle on kertynyt muun muuassa julkisten sosiaalipalveluiden tehostamishankkeista, yksityisten terveyspalveluiden markkina-analyyseistä sekä julkisten palveluiden järjestämisstrategian suunnittelusta. Lisäksi Jaro on kirjoittanut diplomityönsä lääketiedon toimialan asiakkaalle.

Koulutus

Tuotantotalouden diplomi-insinööri, Aalto-yliopisto

Toimiston ulkopuolella

Jarolla on joukkueurheilutaustaa jalkapallosta, mutta nykyään Jaro harrastaa liikuntaa monipuolisesti kuntosalin ja erilaisten pallopelien parissa. Vapaa-aika kuluu myös perheen, ystävien ja kahden koiran kanssa. Lisäksi Jaro on lukuisia eri aiheita käsittelevien äänikirjojen ja podcastien suurkuluttaja.