Kuusi uutta osakasta ja neljä ylennystä VALORin tiimissä

VALORin kasvutarinan jatkuessa, meillä on ilo kertoa kuudesta uudesta osakkaasta ja neljästä ylennyksestä VALORin tiimissä.

“VALORin perustamisesta lähtien ajatus on ollut avoin ja ajassa elävä omistusrakenne, joka heijastelee osakkaiden roolia yhtiössä. VALOR on neljän vuoden välein tuplannut kokonsa, ja nyt oli luontevaa tuplata myös osakkaiden määrä. Uudet osakkaat ovat jokainen osoittaneet sitoutumista VALORin pitkäjänteiseen kehittämiseen, joten päätös oli selkeä ja yksimielinen.”Henrikki Palva, johtava osakas

Seuraavat kuusi henkilöä on kutsuttu VALORin osakkaiksi:

On ollut hieno kokemus päästä olemaan osa VALORin viime vuosien kasvutarinaa. Kasvun ovat mahdollistaneet VALORin tiimin laaja-alainen ammattitaito ja tinkimätön halu tuottaa arvoa asiakkaalle.

– Juha Viljakainen, Partner, Finance

VALOR muodostuu mahtavasta joukosta ihmisiä, jolla on erilaista toisiaan täydentävää osaamista. Yhdistettynä ratkaisukeskeiseen, kehityshaluiseen ja yrittäjähenkiseen kulttuuriin VALOR muodostaa kokonaisuuden, jossa on hienoa olla mukana.

– Kalle Ahlstedt, Partner, Energy

On mahtava olla todistamassa kuinka VALORin kulttuuri ja tiimin kasvu mahdollistavat sen, että jatkuvasti syntyy tilaa mennä uralla eteenpäin ja ottaa vastaan uusia haasteita myös osakkuuden kautta.

– Johan Matinmikko, Director, Associate Partner

Olen innoissani mahdollisuudesta kasvattaa rooliani osana yrityksemme jatkuvaa kasvua ja menestystä. On hienoa olla mukana viemässä tiimiämme ja VALORia seuraavalle tasolle! 

– Tuomas Nenonen, Director, Associate Partner

On ollut hienoa kokea sekä omaa että VALORin kasvua viiden ja puolen vuoden ajan VALORilla. Tänä aikana olen päässyt kehittämään omia ammatillisia taitoja konsulttina mielenkiintoisten ja erilaisten hankkeiden parissa, joita olen saanut tehdä motivoituneen ja osaavan tiimin kanssa. Myös VALOR on kasvanut ja kehittynyt entistä kiinnostavammaksi työpaikaksi. Osakkuuden myötä on hienoa päästä vieläkin syvemmin mukaan VALORin kehitykseen.

– Teemu Sirén, Manager, Associate Partner

Ihmisten ajaminen eteenpäin ja kannustaminen vastuunottoon on ollut vahva osa VALORin tapaa tehdä. Tiimin ja liiketoiminnan jatkuva kehittyminen tarjoaa kaikille mielenkiintoisia mahdollisuuksia.

– Tuomas Suomi, Manager, Associate Partner

Uusien osakkaiden lisäksi, myös seuraavat kollegamme ovat saaneet ylennyksen:

VALORin dynaaminen työympäristö ja monipuoliset projektit ovat tarjonneet alustan kehittyä sekä yksilönä että firmana. Odotan innolla tulevaa yhdessä kollegoiden ja asiakkaidemme kanssa.

– Sonja Korhonen, Manager

On hienoa työskennellä paikassa, jossa saa jatkuvasti uusia haasteita, arvokkaita oppeja kollegoiltaan sekä tilaa kehittyä aina kohti seuraavaa roolia. Näillä aineksilla on hyvä jatkaa VALORilla myös jatkossa.

– Anna-Rosa Lehto, Manager

On hienoa olla osa VALORin kasvua ja kulttuuria. Mahtavat kollegat, jatkuva nälkä kehittyä organisaationa sekä yksilöinä ja asiakaslähtöinen työskentely ovat asioita, jotka varmasti vievät meitä menestyksekkäästi eteenpäin myös tulevaisuudessa.

– Jyri Knaapinen, Senior Associate

VALOR antaa jatkuvasti uusia haasteita ja vastuita sitä mukaa kun kyky kehittyy, ellei jo hiukan aiemmin. Se on tuntunut poikkeukselliselta etuoikeudelta, ja olen mielissäni, jos voin tarjota yhä enemmän lisäarvoa asiakkaillemme.

– Robert Kokkola, Associate

Lämpimät onnittelut uusista rooleista VALORilla.