Jyri Knaapinen

Jyri tuli VALORille vuonna 2019. Hän on ollut mukana useissa tieto- ja viestintätekniikan sekä monien muiden alojen asiakastoimeksiannoissa. Ennen VALORia Jyri suoritti kandidaatin tutkinnon Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa pääaineenaan rahoitus. Hetken kuluttua hän saa maisterin tutkinnon valmiiksi samasta korkeakoulusta. Opintojensa ohella Jyri on hankkinut kokemusta rahoitusalalta työskentelemällä eräässä varainhoitoyhtiössä.

Asiantuntijuus

Jyrin erikoisaloihin kuuluvat tieto- ja viestintätekniikan alan asiakastoimeksiannot. Osallistuminen monentyyppisiin projekteihin rahoituksellisesta ja kaupallisista riskiarvioista aina yritysstrategian kehittämiseen asti on auttanut häntä ymmärtämään paremmin konsultin erilaisia rooleja ja tunnistamaan mahdollisuudet luoda lisäarvoa asiakkaille. Jyri on myös pystynyt hyödyntämään rahoitusalan osaamistaan, kun hän on auttanut asiakkaita laatimaan liiketoimintasuunnitelmia ja tekemään merkittäviä strategisia päätöksiä. 

Viimeaikaisia toimeksiantoja:

  • Valokuidun käyttöönottostrategia suomalaiselle energiayhtiölle 
  • Markkinoille tulon strategia pohjoismaiselle teleoperaattorille, joka harkitsi markkina-alueensa laajentamista kansainvälisesti 
  • Rahoituksellinen ja kaupallinen riskiarvio yritysostoa varten keskisuurelle tieto- ja viestintätekniikkayritykselle 
  • Myyntimateriaalin laatiminen suomalaisen pk-yrityksen myyntiprosessia varten 
  • Suomalaisen pörssiyhtiön konsultointi SaaS-pilvipalveluyhtiön ostoa varten 

Koulutus

Kandidaatin tutkinto Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta, pääaineena rahoitus.

Toimiston ulkopuolella

Vapaa-aikanaan Jyri harrastaa monia urheilulajeja voimannostosta sulkapalloon. Liikkuminen ulkoilmassa aina sään salliessa kalastuksen tai metsästyksen merkeissä kuuluu Jyrin mieliharrastuksiin. Aktiivisen elämäntavan ja ahkeran työnteon lisäksi Jyri arvostaa rentoa ja kiireetöntä ajanviettoa perheen sekä ystäviensä seurassa.