Jyri Knaapinen

Jyri tuli VALORille vuonna 2019. Ennen VALORia hän suoritti kandidaatin tutkinnon Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa ja hankki työkokemusta rahoitusalalta. VALORilla Jyri on ollut mukana useissa tieto- ja viestintätekniikan sekä monien muiden alojen asiakastoimeksiannoissa ja valmistui töiden ohessa kauppatieteiden maisteriksi Aalto-yliopistosta pääaineenaan rahoitus.

Asiantuntijuus

Jyrin erikoisaloihin kuuluvat tieto- ja viestintätekniikan alan asiakastoimeksiannot. Osallistumalla monentyyppisiin projekteihin rahoituksellisista ja kaupallisista riskiarvioista aina yritysstrategian kehittämiseen asti hän on ymmärtänyt paremmin konsultin erilaisia rooleja ja oppinut tunnistamaan mahdollisuudet luoda lisäarvoa asiakkaille. Jyri on myös pystynyt hyödyntämään rahoitusalan osaamistaan, kun hän on auttanut asiakkaita laatimaan liiketoimintasuunnitelmia ja tekemään merkittäviä strategisia päätöksiä.

Viimeaikaisia toimeksiantoja:

  • Valokuidun käyttöönottostrategia suomalaiselle energiayhtiölle
  • Markkinoille tulon strategia pohjoismaiselle teleoperaattorille, joka harkitsi markkina-alueensa laajentamista kansainvälisesti
  • Rahoituksellinen ja kaupallinen riskiarvio yritysostoa varten keskisuurelle tieto- ja viestintätekniikkayritykselle
  • Myyntimateriaalin laatiminen suomalaisen pk-yrityksen myyntiprosessia varten
  • Suomalaisen pörssiyhtiön konsultointi SaaS-pilvipalveluyhtiön ostoa varten

Koulutus

Rahoituksen maisteri Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta

Toimiston ulkopuolella

Vapaa-aikanaan Jyri harrastaa monia urheilulajeja voimannostosta sulkapalloon. Liikkuminen ulkoilmassa aina sään salliessa kalastuksen tai metsästyksen merkeissä kuuluu Jyrin mieliharrastuksiin. Aktiivisen elämäntavan ja ahkeran työnteon lisäksi Jyri arvostaa rentoa ja kiireetöntä ajanviettoa perheen sekä ystäviensä seurassa.