Tervetuloa tiimiin Veikko Valtonen ja Tuomas Puolakka

Tiimimme kasvaa jälleen!

Veikko Valtonen ja Tuomas Puolakka aloittivat molemmat VALORilla harjoittelijoina tammikuussa 2024.

Veikko on työskennellyt kiinteistöalan liiketoiminnan parissa keskittyen monipuoliseen liiketoiminnan kehittämiseen ja strategiatyöhön sekä aikaisemmin myynti- ja asiakaspalvelutyöhön.

Ennen harjoitteluaan Tuomas on ehtinyt kerryttää kokemusta yrittäjänä vaatealalla sekä tutkimusassistenttina eri laitoksilla Aalto-yliopistossa.

Tutustutaan hieman uusiin työkavereihimme!

Minkälaisilla työtehtävillä harjoittelusi VALORilla on alkanut?

Veikko: Ensimmäisen vajaan kuukauden olen perehtynyt kannattavuuden arviointiin autoalalla sekä synergiahyötyihin julkisen liikenteen alalla. Käytännön työnkuvaani on lukeutunut erilaisia analyysejä, haastatteluja, esitysmateriaalien valmistelua ja työpajoja asiakkaiden kanssa.

Tuomas: Tähän mennessä olen päässyt tutkimaan ja mallintamaan energiasektorin markkinakehitystä.

Mitä odotat eniten harjoittelultasi?

Veikko: Odotan harjoittelultani eri toimialojen liiketoimintalogiikkaymmäryksen syventymistä, sekä konsultointityön käytännön työtapojen sisäistämistä. Odotan innolla myös uusia kohtaamisia ja tietenkin VALORin laskettelureissua!

Tuomas: Harjoittelulta odotan että pääsen laajentamaan osaamiskirjoani projektityön parissa sekä tapaamaan uusia ihmisiä. Veikon lailla, odotan myös jo kovasti maaliskuun laskettelureissuamme!

Mikä oli lapsena haaveammattisi? Löytyykö yhtymäkohtia konsultointiin?

Veikko: Haaveammattini oli lapsena jalkapalloilija. Työkuviot ovat siis jo lapsuuden haaveissa rakentuneet tiimityön ja yhteen puhaltamisen ympärille.

Tuomas: Lapsena haaveilin että minusta tulee isona bisnesmies. Bisneksen parissa tässä toimitaan eli läheltä liippaa!