Tervetuloa tiimiin Tobias Jungmann, Kasperi Korpelainen, Mikko Peltokangas ja Mikael Nuotio

Tiimimme kasvaa ja meillä on neljä uutta kollegaa – tervetuloa Tobias Jungmann, Kasperi Korpelainen, Mikko Peltokangas ja Mikael Nuotio.

Tobias, Mikko ja Mikael opiskelevat kaikki kolme tuotantotaloutta Aalto-yliopistossa ja aloittivat VALORilla harjoittelijoina. Kasperi on opiskellut ulkomailla juristiksi ja liittyi VALORin tiimiin associate-roolissa.

Vaikka uudet kollegamme ovat hypänneet nopeasti työntouhuun, ehdimme hieman haastatella heitä.

Mitä odotat eniten työskentelyssä VALORilla?

Tobias: Mielenkiintoisten projektien tarjoamia oppimismahdollisuuksia! Projektityöskentelyssä ammattitaitoisten VALORilaisten kanssa tulee varmasti kehittäneeksi monia konsultille tärkeitä taitoja. Toisaalta koska VALOR on ensikosketukseni konsultointiin, odotan myös sitä, että pääsen keräämään ensi käden kokemusta alalta.   

Mikko: Odotan innolla yhteistyötä taitavan tiimin kanssa ja yhteisiä onnistumisen hetkiä haastavien ongelmien parissa.

Mikael: Odotan eniten uusia työkavereita sekä mahdollisuutta laajentaa ja syventää osaamisaluettani, samalla tehostaen työskentelytapojani.

Kasperi: Saan mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten projektien parissa yhdessä fiksujen ja mukavien työkavereiden kanssa.

Me käymme kerran kuukaudessa urheilemassa yhdessä työporukalla. Mikä on sinun bravuurilajisi ja miten päädyit sen pariin?

Tobias: Ehdottomasti jalkapallo! Vaikka tovi onkin jo vierähtänyt siitä, kun lopetin aktiivisen harrastamisen, seuraan lajia kentän ulkopuolelta mahdollisuuksien mukaan ja kannatan FC Bayern Münchenia. Saksasta kotoisin oleva isäni luultavasti vaikutti päätökseeni aloittaa harrastuksen jo nuorena, sillä laji on Saksassa vielä suositumpi kuin Suomessa.

Mikko: Urheilulajeissa minulle tärkeintä on vaihtelu. Tänä kesänä aion kokeilla harrastaa suunnistamista. Minulla on lapsuusajoilta hyviä muistoja suunnistuksesta ja uskon, että voisin löytää siitä iloa uudestaan. Tykkään viettää aikaa luonnossa, joten suunnistus saattaisi sopia minulle.

Mikael: Bravuurilajini on ehdottomasti laskettelu, päädyin sen pariin jo hyvin nuorena, koska perheeni pitää laskettelusta ja ulkona liikkumisesta.

Kasperi: Selkeän bravuurilajin sijaan sanoisin, että nautin monipuolisesta urheilun harrastamisesta. Viime aikoina olen keskittynyt laskettelemiseen. Ensimmäiset laskut taisin laskea ruotsalaisessa Pullinki Ski – nimisessä hiihtokeskuksessa vanhempien opastuksella.