Tervetuloa tiimiin Timo Hentunen, Markus Melin ja Tuomas Suominen

Tiimimme kasvaa jälleen. Olemme saaneet kollegoiksemme Timo Hentusen, Markus Melinin ja Tuomas Suomisen.

Timo vahvistaa VALORin Senior advisor -joukkoa. Timolla on yli 30 vuoden kokemus liikkeenjohdon konsultoinnista ja linjatehtävistä sekä sijoitustoiminnasta ja hallitustyöskentelystä kansainvälisessä ympäristössä. Hän on työskennellyt Pohjoismaissa, Britanniassa ja manner-Euroopassa ja kerryttänyt osaamista erityisesti ICT- ja asiantuntijapalvelusektoreilta sekä valmistavasta teollisuudesta.

Markus liittyi VALORiin Principal-roolissa. Markuksella on pitkä kokemus ICT-alalta, erityisesti kyberturvallisuudesta, tuotekehitysorganisaatioiden johtamisesta, operaatioista sekä liiketoimintayksikköjen johtamisesta. Osaamista löytyy myös säädatan puolella sekä Fintech-alueella maksuprosessoinnista. Markus on toiminut johtotehtävissä F-Securella, TietoEvrylla, Vaisalalla sekä Enfucella.

Tuomas on VALORin uusin harjoittelija. Ennen harjoitteluaan Tuomas on työskennellyt varallisuudenhoidossa S-Pankissa ja yrityspankkitoiminnassa Atom bankissa. Tuomaksen aiempi kokemus on keskittynyt lähinnä pankkialalle. Töiden ohella Tuomas suorittaa rahoituksen maisteriopintoja Aalto-yliopistossa.

Pääsimme myös hieman haastattelemaan uusia kollegoitamme:

Mitä olet oppinut ensimmäisien VALOR-viikkojesi aikana?

Timo: VALOR on energinen ja kunnianhimoinen tiimi, jossa ihmisillä on myös hauskaa. Tiimiin on ollut helppo ja mukava liittyä.

Markus: VALORin kokeneen ja osaavan tiimin kanssa on ollut ilo tehdä töitä, ja keskittyä asiakkaiden haasteiden ratkaisemiseen. Olen erittäin iloinen ollessani osa tiimiä.

Tuomas: Ensimmäiset viikot olivat täynnä uusia asioita, joten on vaikeaa keksiä vain muutama mainittava asia. Tärkein oppi on kuitenkin mielestäni ollut se, että VALORissa on aina tervetullut pyytämään apua keneltä tahansa, senioriteetista riippumatta. Tämä on auttanut minua sopeutumaan uuteen ympäristöön, sillä näin pääsee työskentelemään useamman ihmisen kanssa ja saa paljon erilaisia näkökulmia!

Miten pidät itsesi virkeänä ja energisenä pimenevässä syksyssä?

Timo: Liikunnan ja muutenkin aktiivisen elämän merkitys korostuu etenkin tähän vuoden aikaan. Saan virtaa myös läheisistä ihmisistä.

Markus: Liikunta ja lenkit koiran kanssa. Kirkasvalolamppu auttaa myös.

Tuomas: Paras tapa minulle selvitä pimeistä syyskuukausista on käydä aktiivisesti toimistolla eikä tehdä töitä kotoa käsin. On tietysti hyvä olla tasapainoa ja tehdä joskus töitä myös kotoa käsin, mutta minulle toimiston tarjoama sosiaalinen aspekti on ratkaisevan tärkeä, varsinkin kun tulee pimeämpää ja kylmempää.