Tervetuloa tiimiin Robert Kokkola, Jaakko Ruth ja Tommi Salmi

Tiimimme kasvaa kolmella uudella tekijällä!

Jaakko Ruth aloitti analyytikkona VALORilla lokakuussa 2022. Ennen VALORille tuloaan Jaakko työskenteli M&A-konsulttina PwC:llä. 

Robert Kokkola ja Tommi Salmi aloittivat harjoittelijoina VALORilla myös lokakuussa 2022. Robertilla on aikaisempaa kokemusta muun muassa vähittäismyynnin hankintaketjuoptimoinnin ja ohjelmistorobotiikkakonsultoinnin (RPA) parista. Tommi oli ennen VALORia ohjelmistokehityksen harjoittelijana Visma Solutionsilla.

Vaikka ensimmäiset päivät ovat hieman hektisiä, ehdimme haastatella parilla kysymyksellä uusia työkavereitamme.

Mikä on ensivaikutelmasi uusista kollegoistasi?

Jaakko: Todella fiksuja ammattilaisia, joiden seurassa on mukava olla. Jokaisen VALORilaisen kanssa järjestettävä kahdenkeskinen keskustelu on ollut loistava keino tutustua paremmin aina yhteen henkilöön kerrallaan.

Robert: Oikein miellyttävä! On ilo olla seurassa joka ottaa työnsä vakavasti mutta itsensä rennosti.

Tommi: Olen ollut jo ensimmäisen viikon myötä vaikuttunut miten paljon erilaista osaamista VALORilta löytyy. Erityisesti kollegoiden kanssa pidettävät kahdenkeskiset keskustelut ovat olleet hyvä tapa tutustua paremmin heihin ja oppia uutta heidän erityisosaamisalueeltaan. 

Minkä takia valitsit juuri VALORIn?

Jaakko: VALOR on ketterä toimija, jolla on merkittävä rooli hankkeissa, jotka vaikuttavat suuresti kaikkia koskettavien alojen kehitykseen. Koin, että VALOR tarjoaisi minulle juuri sellaisen työn merkityksellisyyden, kehittymismahdollisuudet ja työympäristön, mitkä haluan. Tämä näkemys on vain vahvistunut ensimmäisten päivieni aikana.

Robert: Sekä konsultointi- että investointipankkimaailma ovat kiinnostavia, joten mikä olisikaan parempi vaihtoehto kuin tutustua yritykseen jossa tehdään kumpaakin?

Tommi: VALOR on vahva tekijä mm. energia-alalla ja urbaaneissa kehitysprojekteissa jotka ovat kiinnostaneet minua jo pidempään. Olin lisäksi kuullut VALORista hyvää siellä työskennelleiltä.