Mikael Karvinen ja Joonas Heimonen yhteiskuvassa

Tervetuloa tiimiin Mikael Karvinen ja Joonas Heimonen

VALORin tiimi kasvaa. Tervetuloa tiimiin uudet harjoittelijamme Mikael Karvinen ja Joonas Heimonen.

Mikael on tuotantotalouden kandidaatti, ja hänellä on kokemusta toimitusketjujen hallinnasta ja analytiikka- sekä automaatiotyökalujen kehittämisestä. Tämän lisäksi hän on ollut osana pienemmän teknologiayrityksen operatiivista kehitystä.

Joonaksella on monipuolisesti kokemusta rahoitusalan eri työtehtävistä, ja hän on juuri viimeistellyt kandidaatin opintonsa rahoituksen laitoksella Aalto-yliopistossa.

Olet ehtinyt olla kuukauden VALORilla töissä. Mikä on auttanut sinua pääsemään mukaan VALORin tiimiin ja työyhteisöön?

Mikael: Toimistolla paikan päällä työskentelyn ja lounastamisen lisäksi olen päässyt tutustumaan tiimikavereihin epävirallisten 1-on-1 keskusteluiden kautta näin aluksi. Työajan ulkopuoliset valorilaisille järjestetyt tapahtumat, kuten improvisaatiotyöpaja minun ensimmäisenä päivänä, antavat myös oivan mahdollisuuden päästä mukaan porukkaan!

Joonas: Kaikki tiimissä ovat olleet todella mukavia ja helposti lähestyttäviä, jonka myötä mukaan hyppääminen on ollut yllättävänkin helppoa.  Lisäksi uusilla työkavereilla on paljon erilaisia mielenkiintoisia taustoja, joten yleinen uteliaisuus on auttanut heihin paremmin tutustumisessa.

Mitä työ- ja yksityiselämän tasapaino merkitsee sinulle?

Mikael: Ajattelen, että sopivan työ- ja yksityiselämän tasapainon tulisi pitkällä aikavälillä tukea omaa jaksamista sekä hyvinvointia. Pyrin tekemään asioita, joista saan energiaa mahdollisuuksien mukaan sekä työ- että yksityiselämässä. Vapaa-ajalla priorisoin urheilua ja ystävien näkemistä, oli se sitten padelin pelaamista illalla tai ruuanlaittoa yhdessä.

Joonas: Yksi elämän kulmakivistä. Mikäli tasapaino kärsii, niin vaikuttaa tämä kaikkiin osa-alueisiin. Pitkällä aikavälillä joustavuus työn ja muun elämän välillä on avainasemassa.