Tervetuloa tiimiin Jarkko Nordlund

Tiimimme vahvistuu uudella tekijällä – tervetuloa Jarkko Nordlund!

Luovuudesta ja muutosjohtamisestaan tunnettu, kokenut yritysjohtaja Jarkko Nordlund omaa yli kahdenkymmenen vuoden käytännön työkokemuksen useiden modernien digitaalisten viihdeyhtiöiden johtamisesta sekä Suomessa että kansainvälisesti. Ennen VALORia hän on työskennellyt muun muassa MTV:n sekä Universal Musicin vauhdikkaana muutosjohtajana.

Jarkolla on syvällinen ymmärrys pohjoismaisista media-, viestintä- ja kuluttajaliiketoiminnan aloista. Jarkko toimii useiden eri aloilla toimivien yhtiöiden hallituksissa sekä kasvuyhtiöiden sparraajana ja neuvonantajana. Hänen intohimonaan ovat liiketoimintojen jatkuva kehittäminen, kuluttajien ymmärtäminen, myynnin kasvattaminen, yritysstrategian kirkastaminen sekä uusien liiketoimintamallien innovointi.  Jarkolla on myös laaja kokemus yritysjärjestelyistä useilla eri toimialoilla.

Mikä innosti sinut liittymään VALORin tiimiin?

Olen työskennellyt VALORin kanssa asiakkaan roolissa eri toimialoilla, mediasta energiaan. Konsulttien ammattitaito sekä asiakkaan ymmärtäminen ovat tehneet vaikutuksen, ja nyt minun on ilo itse liittyä vahvaan tiimiin mukaan.

Minkälaiset projektit ja haasteet inspiroivat sinua tällä hetkellä?

Olen aina ollut erityisen kiinnostunut liiketoimintojen kehittämisestä, kuluttajakäyttäytymisen ymmärtämisestä sekä innostavan yrityskulttuurin johtamisesta. Odotan mielenkiinnolla erilaisia projekteja yhdessä upeiden asiakkaidemme kanssa