Jarkko Nordlund

Luovuudesta ja muutosjohtamisestaan tunnettu, kokenut yritysjohtaja Jarkko Nordlund omaa yli kahdenkymmenen vuoden käytännön työkokemuksen useiden modernien digitaalisten viihdeyhtiöiden johtamisesta sekä Suomessa että kansainvälisesti. Ennen VALORia hän on työskennellyt muun muassa MTV:n sekä Universal Musicin vauhdikkaana muutosjohtajana.

Asiantuntijuus

Jarkolla on syvällinen ymmärrys pohjoismaisista media-, viestintä- ja kuluttajaliiketoiminnan aloista. Jarkko toimii useiden eri aloilla toimivien yhtiöiden hallituksissa sekä kasvuyhtiöiden sparraajana ja neuvonantajana. Hänen intohimonaan ovat liiketoimintojen jatkuva kehittäminen, kuluttajien ymmärtäminen, myynnin kasvattaminen, yritysstrategian kirkastaminen sekä uusien liiketoimintamallien innovointi.  Jarkolla on myös laaja kokemus yritysjärjestelyistä useilla eri toimialoilla.

Koulutus

Kauppatieteiden maisteri, Jyväskylän yliopisto

Toimiston ulkopuolella

Neljän lapsen isänä Jarkon vapaa-aika vierähtää perheen parissa. Jarkon voi myös bongata lenkkipoluilta joko Frida-labradoria ulkoiluttaen tai triathlon-treenien ääreltä.