Tervetuloa tiimiin Aapeli Kemppainen, Alvar Palmén, Helena Pukkala ja Oula Virtanen

Tiimimme kasvaa neljällä uudella tekijällä!

VALORilla aloitti helmikuussa neljä uutta harjoittelijaa – tervetuloa Aapeli Kemppainen, Alvar Palmén, Helena Pukkala ja Oula Virtanen.

Olemme iloisia uusien harjoittelijoidemme monipuolisesta taustasta:

Aapeli on edistänyt sekä lääketieteen että kauppatieteen opintojaan sekä työskennellyt monissa erityisesti lääketieteen alaan liittyvissä työtehtävissä.

Alvar on saanut työkokemusta yrittäjänä ja työskennellessään laskentatoimen ja rahoituksen parissa. Toimialakohtaista tuntemusta Alvarilla on etenkin kiinteistö- ja energia-alalta sekä alustataloudesta. 

Helena on kartuttanut opintojensa ohella osaamistaan muun muassa omaisuudenhoidon parissa. Oulalla taas on aiempaa työkokemusta valmistavasta teollisuudesta, ohjelmistokehitysprojekteista ja rakentamisesta.

Pääsimme myös hieman haastattelemaan uusia tiimiläisiämme.

Miten kuvailisit VALORia kolmella sanalla?

Aapeli: Kunnianhimoinen, kasvava, työntekijäystävällinen

Alvar: Innovatiivinen, tavoitteellinen, uniikki

Helena: Asiantunteva, vastaanottava, yhteisöllinen

Oula: Vaikuttava, monipuolinen, ystävällinen

Onko jokin aloitettuasi VALORilla yllättänyt sinut?

Aapeli: Konsultoinnin maailma oli ennestään minulle täysin tuntematon, joten kaikki on uutta ja jännittävää.

Alvar: Ilokseni yllätyin siitä, kuinka monipuolisten projektien ja tehtävien parissa olen alusta alkaen päässyt VALORilla työskentelemään.

Helena: Minulla ei ollut selkeitä odotuksia tai olettamuksia ennakkoon VALORista – odotan innolla mitä kaikkea harjoitteluni VALORilla tuo mukanaan.

Oula: Jo ensimmäisen viikon aikana oli mahtava huomata kuinka keskeisessä asemassa aidon muutoksen tekeminen on. Vaikka työskentely on odotetun määrätietoista, tapahtuu se kuitenkin rennossa ilmapiirissä.