Severi Sinkko

+358 44 272 6497

Severi aloitti harjoittelunsa VALORilla toukokuussa 2024. Häntä konsultoinnissa motivoi moniulotteisten ongelmien ratkaisu ja näistä saatavien arvoaluovien ratkaisujen kristallisointi. Severi viimeistelee parhaillaan tuotantotalouden maisterin tutkintoaan, pääaineenaan strategia.

Asiantuntijuus

Aikaisempaa kokemusta Severillä on niin ikään liikkeenjohdon konsultoinnista, jossa hän työskennellyt erityisesti erilaisten markkina-analyysien parissa. Tätä aiemmin hän on toiminut operatiivisen analytiikan ja ennustamisen parissa KONEella sekä erilaisissa tehtävissä startupeissa. Severillä on laajaa fasilitointikokemusta erilaisista luottamustehtävistä – viimeisimpänä hän toimi Aalto-yliopiston tuotantotalouden kilta Prodeko ryn puheenjohtajana vuonna 2022.

Koulutus

Tuotantotalouden kandidaatti, Aalto-yliopisto. Severillä viimeistelee tuotantotalouden maisteriopintojaan aloittaen syksyllä 2024 diplomityönsä.

Toimiston ulkopuolella

Severin voi toimiston ulkopuolella löytää huutamsta FORE! -huutoja niin perinteisillä kuin frsibeegolfkentilläkin. Talvisin hän monen VALORilaisen tapaan pitää kovasti alppihiihdosta. Tärkeintä Severille kuitenkin on, että aktiviteetin sisällöstä huolimatta, sitä ollaan tekemässä hyvien ystävien kanssa.