Mikko Peltokangas

Mikko aloitti VALORilla harjoittelijana huhtikuussa 2023. Työn ohella Mikon tuotantotalouden diplomi-insinöörin opinnot ovat edistyneet lähelle loppusuoraa. Konsultoinnissa Mikko haluaa hyödyntää tästä nousevia oppeja liiketoiminnalle arvoa luovien toimien ohjaamisessa.

Asiantuntijuus

Mikko kokee teknisesti haastavan ongelmanratkaisun omakseen. Mikolla on aiempaa kokemusta tuotemuutosten ja toimitusketjujen hallinnasta insinööriharjoittelijana teollisuudessa. Lisäksi Mikko on työskennellyt tiedonhallinnan ja hankinnan analytiikan parissa ohjelmistoyhtiössä.

Koulutus

Tekniikan kandidaatti, Tuotantotalous. Mikolla on tuotantotalouden diplomi-insinöörin opinnot meneillään Aalto-yliopistossa, pääaineena operaatioden johtaminen ja sivuaineena datatieteet. Meneillään olevissa opinnoissa Mikkoa kiinnostaa myös strateginen johtaminen.

Toimiston ulkopuolella

Vapaa-aikaansa Mikko etsii vaihtelevuutta eri urheilulajeista. Mikko on innostunut ottamaan osaa mahdollisuuksiin viettää aikaa luonnossa ja odottaa innolla tulevia vaellusretkiä. Perheen kanssa vietetty aika on merkittävä osa Mikon vapaa-aikaa.