Antti Halonen

Antti on VALORin perustajaosakkaita. Antti vastaa VALORissa ICT- sekä media-alojen toiminnasta sekä digitaalisen kehityksen hankkeista. Antti on työskennellyt pääosan työurastaan digitaalisten liiketoimintojen vaativien strategia- ja kehityshankkeiden parissa. Työuransa alkuvaiheissa hän toimi ohjelmistokehittäjänä kolme vuotta, mikä antaa vahvan kaikupohjan ymmärtää erilaisten teknologiaratkaisujen hyödynnettävyyttä liiketoiminnassa. Antti toimii neuvonantajana myös useille startup- ja kasvuyrityksille. 

Asiantuntijuus

Antilla on syvällinen ymmärrys pohjoismaisista televiestintä-, media- ja tietotekniikka-aloista. Erityisesti näillä aloilla hän on työskennellyt monenlaisten kasvuun, toimintojen kehittämiseen ja yrityskauppoihin liittyvien strategisten kysymysten parissa. Anttia kiinnostavat erityisesti nykyisten liiketoimintamallien haastaminen sekä uusien ratkaisujen markkinoille tuominen.  Esimerkkejä viimeaikaisista toimeksiannoista: 

  • Valokuidun käyttöönottostrategia ja liiketoimintamallin luominen teleoperaattoria varten 
  • SaaS-pilvipalveluyhtiön ostaminen media-alan yritykselle 
  • Kilpailijakentän kartoitus ja ostokohteiden arviointi ICT-yhtiölle 
  • Tuki ICT-yhtiölle suuren julkisiin hankintoihin liittyvän tarjouksen laatimisessa 
  • Uusien liiketoimintamahdollisuuksien ja liiketoimintamallien arviointi suurta palveluyritystä varten

Koulutus

Tuotantotalouden diplomi-insinööri Teknillisestä korkeakoulusta.

Toimiston ulkopuolella

Kolmen pojan isänä Antti viettää suuren osan vapaa-ajastaan perheen parissa. Hän pitää urheilusta ja harrastaa pyöräilyä, murtomaahiihtoa, suunnistusta ja salibandya. Ulkoilu kaikissa muodoissaan on Antille lähellä sydäntä. Antti on aktiivinen taustavaikuttaja paikallisessa partiolippukunnassa ja koulun tukiyhteisöissä. Antti on aina halukas keskustelemaan uusista ideoista, jotka parantavat ihmisten arkea tai mahdollistavat uutta liiketoimintaa.