Uusi kollegamme Ville-Veikko Laukkanen esittäytyy

Alla uuden kollegamme Ville-Veikko Laukkasen ajatuksia VALORin tiimiin liittymisestä.

Valor on uskottava, osaava ja luotettava neuvonantaja (Asiakastyytyväisyyskysely 2023) yhä vaativimmissa ratkaisuissa – näin kuulin kaupungilla liike-elämän huipuilta, jo muutama vuosi sitten. Jäin seuraamaan kehitystä. Kun turbulentissa maailmassa on yhä monimutkaisempia ongelmia ratkaistavaksi yrityksille ja niiden omistajille ja kun samalla näen Valorin potentiaalin, kyvykkyyksien, joukkuehengen ja tulosten myönteisen kehityksen, niin halusin liittyä mukaan yhdessä rakentamaan menestystä asiakkaille ja sen kautta kestävästi Valorille!

Olen aina tarttunut rohkeasti uusiin mahdollisuuksiin niiden avautuessa. Niin myös nyt. Näin on rakentunut koeteltua kokemusta ja verkostoa, mutta myös realismia päivittäisestä tarpeesta oppia hihat käärittynä ja ilman jargonia uutta esim. teknologiasta ja datasta AI-tekniikoilla mahdollistajana kestävään kilpailuetuun. Vaatii myös rohkeutta esittää intuitiivisiä ideoita, nostaa pöydälle vasta vaanivia riskejä tai yllättäjiä yli perinteisten toimialarajojen. Voittavassa tiimissä tulee olla tähän rakentavaan haastamiseen intohimoa, osaamis- ja luottamuspääomaa, koskien myös asiakassuhteita. Ajattelen kaikissa tilanteissa, että “Huominen voittaa eilisen!”

Saan urheilusta terveyttä ja fyysistä sekä henkistä voimaa arkeen. Harrastus opiskella ja oppia uutta herättävistä näkökulmista on inspiroivaa ja syventää näkemyksiä tulevasta. Odotan siis innolla yhteisiä urheiluja Valorissa ja asiakkaiden kanssa, ja niiden lomaan sparraavia luottamuksellisia keskusteluita lounaan tai päivällisen ääressä. Menestys on arkinen valinta!

Ville-Veikko aloitti VALORilla lokakuussa 2023 Senior Advisor -roolissa. Ville-Veikko on johtanut kasvua ja muutoksia pohjoismaisella finanssisektorilla Varma, Nordea, Tryg, AIG ja Sampo yhtiöissä. Viime vuodet hän on johtanut data-AI -kasvuyhtiötä, toimii sen hallituksessa, kuten myös hallituksen puheenjohtajana kuluttajamarkkinan nopean kasvun teknologiayhtiössä. Ville-Veikko toimii edelleen eri hallitustehtävissä, on aktiivinen valtakunnallisen maanpuolustuskurssin oltermannina ja seuraa puolustusteollisuuden sektoria.