Tervetuloa tiimiin Martin Plukka ja Marko Helistekangas

Tiimimme vahvistuu kahdella tekijällä!

Martin Plukka aloitti VALORilla harjoittelijana elokuussa 2022. Aikaisemmin hän on työskennellyt Cesimillä yrityssimulaatioiden kehityksessä, sekä Piceasoftilla hallinnollisissa tehtävissä. Martin aloittaa rahoituksen maisteriopinnot syksyllä Aalto-yliopistossa. Martinilla on kokemusta analyyttisista töistä kuten yrityssimulaatioiden mallinnuksesta ja tutkimustyön tekemisestä. 

Marko Helistekangas liittyi VALORin tiimiin liikkeenjohdon konsultiksi elokuussa 2022. Ennen VALORia Marko työskenteli muun muassa globaalina konsulttina McKinsey & Companyn palveluksessa ja strategia analyytikkona RELEX Solutionsilla. Marko on luonteeltaan generalisti, ja hänellä on laaja-alainen kokemus monista erilaisista toimeksiannoista useilta erityyppisiltä toimialoilta kattavasti eri markkinoilta ympäri maailmaa.

Pääsimme myös hieman jututtamaan uusia tiimiläisiämme.

Mitä odotat eniten uudelta työltäsi VALORilla?

Marko: Odotan eniten tutustumista uusiin kollegoihin ja heidän kanssa työskentelyä. Lisäksi odotan mielenkiinnolla ensimmäisen VALOR projektini läpiviemistä ja työskentelyä tiiviisti yhdessä asiakkaan johtoryhmän kanssa. Ensimmäinen projektini koskee yrityskaupan jälkeistä integraatiota pörssilistatussa yrityksessä. Olen myös iloinen että VALOR mahdollistaa kestävän balanssin työn ja vapaa-ajan välillä.

Martin: Odotan innolla, että pääsen tekemään yhteistyötä projektien parissa ja oppimaan muilta VALORilaisilta. Toivon, että pääsen näkemään useampaa toimialaa, ja että ehdin olemaan projekteissa mukana alusta loppuun.

Mikä oli lempihetkesi tänä kesänä?

Martin: Lempihetkeni tänä kesänä oli valmistuminen yliopistosta Yhdysvalloista. Oli hieno tunne saada yksi etappi maaliin ja palata takaisin ystävien ja perheen luokse Suomeen.

Marko: Mökkeily Kuusamossa serkkujen kanssa oli minulle tämän kesän kohokohta. Päivät menivät mökin terassia rakentaessa ja illat rentoutuessa muun muassa kalastuksen, hillojen poiminnan ja saunomisen merkeissä.