Heikki Mäki

Heikki liittyi VALORin tiimiin tammikuussa 2022. Ennen tätä, Heikki työskenteli KHT-tilintarkastajana BDO:lla. Tilintarkastuskokemuksensa myötä Heikille on karttunut ymmärrys laajasti eri liiketoiminnoista sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Yhteistyö ja arvon luonti asiakkaan kanssa motivoi Heikkiä työssään.

Asiantuntijuus

Heikillä on yli viiden vuoden kokemus asiakas- ja projektityöstä useilta eri liiketoiminta-aloilta. Heikin vahvuuksiin kuuluu tilinpäätösosaaminen, Suomen tilinpäätös- ja kirjanpitokäytäntöjen osaaminen sekä ymmärrys erilaisista liiketoimintaprosesseista. Heikin viimeaikaisiin projekteihin kuuluu markkinatutkimuksia, taloudellisen mallinnuksen palvelut, strategiakonsultointi, operatiiviseen kehittämiseen liittyvät toimeksiannot sekä yrityskaupat.

Koulutus

Kauppatieteiden maisteri, Oulun Yliopisto.

Toimiston ulkopuolella

Töiden ulkopuolella Heikkiä pitää kiireisenä kaksi pientä lasta. Kun aikaa jää töiden ja perhe-elämän ulkopuolelle, Heikki lukee mielellään, harrastaa sekalaista urheilua ja on erittäin innoissaan musiikista. Valitettavasti tämä innostus ei ole vielä realisoitunut mainitsemisen arvoisena kitaransoittotaitona.