Hanna Raunio

Vanhempainvapaalla huhtikuuhun 2024 saakka

Hanna työskentelee VALORilla HR- ja hallinnollisena asiantuntijana. Hän tuli VALORille lokakuussa 2018. Ennen VALORia hän on työskennellyt mm. järjestösektorilla koordinaattorina sekä asianajoalalla assistenttina. Hänellä on myös paljon kokemusta hotelli- ja ravintola-alalta niin asiakaspalvelusta kuin myös hotellin johdosta.

Asiantuntijuus

Hanna toimii työntekijöiden ja osakkaiden tukena hallinnollisissa asioissa, sekä pitää huolen siitä että toimiston arki on koko tiimille sujuvaa. Hannan työtehtäviin kuuluvat mm. henkilöstöhallinnon monipuoliset tehtävät, sisäinen ja ulkoinen viestintä, VALORin tapahtumien järjestäminen ja IT-asioiden koordinointi. Hän myös toimii monien sidosryhmien yhteyshenkilönä.

Koulutus

Tradenomi, Johdon assistenttityön ja kielten koulutusohjelma.

Toimiston ulkopuolella

Vapaalla ollessaan Hanna matkustelee mielellään ja tutustuu uusiin ihmisiin ja kulttuureihin. Hän pitää monipuolisesti taiteista ja urheilusta. Hanna arvostaa hyvää seuraa, ystäviä ja perhettä. Hän on myös erään pienen saunaseuran aktiivinen jäsen ja hänen uusin harrastuksensa on oluen valmistaminen kotona.