Ville-Veikko Laukkanen

Ville-Veikko on johtanut kasvua ja muutoksia pohjoismaisella finanssisektorilla Varma, Nordea, Tryg, AIG ja Sampo yhtiöissä. Viime vuodet hän on johtanut data-AI -kasvuyhtiötä, toimii sen hallituksessa, kuten myös hallituksen puheenjohtajana kuluttajamarkkinan nopean kasvun teknologiayhtiössä. Ville-Veikko toimii edelleen eri hallitustehtävissä, on aktiivinen valtakunnallisen maanpuolustuskurssin oltermannina ja seuraa puolustusteollisuuden sektoria.    

Asiantuntijuus

Ville-Veikolla neuvoo mm. markkinoiden-, kasvun- ja muutoksen vaatimissa strategioissa, datasta tietojohtamisen ja AI-tekniikoiden konkretiasta tulokseen ja vihreän siirtymän pragmaattisesta integroimisesta kasvun ja sen johtamisen ytimeen. Monipuolinen koeteltu osaaminen korostetun säännellystä ja valvotusta liiketoimintaympäristöstä finanssi-julkisyhteisöt osalta ja terveystoimialan sektorista tukevat neuvontaa yrityksissä ja yhteisöissä. Ville-Veikko on myös kokenut henkilö omistajastrategioissa ja eri järjestelyissä.      

Koulutus

Oikeustieteen maisteri Turun yliopistosta. Useita strategian, johtamisen ja hallitustyöskentelyn kursseja. 

Toimiston ulkopuolella

Kilpapurjehdus on iso osa perheen arkea. Ville-Veikko harrastaa aktiivisesti triathlonia, metsästystä ja oikeustieteen opintoja dataan liittyen.