Jenna Nyländen

Jenna liittyi VALORin tiimiin maaliskuussa 2023. Ennen sitä hän työskenteli liikkeenjohdon konsulttina ja kerrytti kokemusta sosiaali- ja terveydenhuollon toimialasta.

Asiantuntijuus

Jenna on työskennellyt laajasti erilaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon toimeksiannoissa niin julkisen kuin yksityisen sektorin asiakkaiden kanssa. Hän on tukenut heitä mm. strategiatyössä, markkina-analyyseissä, operatiivisessa kehittämisessä ja digitransformaatiohankkeissa. Eniten Jennaa motivoi työssään ongelmanratkaisu yhdessä tiimin kanssa organisaatio- ja yhteiskuntatason vaikutuksen aikaansaamiseksi.

Koulutus

Koulutukseltaan Jenna on kauppatieteiden maisteri Aalto-yliopistosta, jossa hän luki pääaineenaan tieto- ja palvelujohtamista.

Toimiston ulkopuolella

Vapaa-ajallaan Jennan löytää todennäköisimmin ulkoilemassa: lenkkeilemässä Helsingin rantareiteillä, vaeltamassa maastossa tai talvikaudella lumilautailemassa. Silti kaikkein eniten hän nauttii pitkistä keskusteluista ystävien, perheen tai uusien tuttavuuksien kanssa hyvän kahvin tai kasvisruuan ääressä.