Anna-Rosa Lehto

Anna-Rosa aloitti VALOR Partnersilla elokuussa 2021. Hän työskenteli aiemmin konsulttina Nordic Healthcare Groupilla, missä hänelle kertyi useamman vuoden kokemus sosiaali- ja terveydenhuollon alan konsultoinnista. Hänen entiset kollegansa kuvailivat Anna-Rosaa proaktiivisena tiimipelaajana, joka on erityisen taitava strukturoimaan komplekseja ongelmia sekä fasilitoimaan työpajoja ja muuta yhteistyötä.

Asiantuntijuus

Sosiaali- ja terveydenhuollon alan konsultointi on Anna-Rosan ydinosaamista. Hän on työskennellyt monenlaisissa projekteissa mm. hankintoihin, strategiaan, operatiiviseen kehittämiseen, markkina-analyyseihin, vertaiskehittämiseen sekä kustannus- ja tuottavuusanalyyseihin liittyen.

Koulutus

Anna-Rosalla on kauppatieteiden maisterin tutkinto Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta, pääaineenaan Information and Service Management.

Toimiston ulkopuolella

Työajan ulkopuolella Anna-Rosa nauttii ulkoilusta, viettäen aikaa luonnossa koiransa sekä ystävien ja perheen kanssa. Aktiivisen elämäntyylin ja tennisharrastuksensa ohessa hän ei ikinä kieltäydy hyvän ruoan ja ystävien parissa vietetyistä hetkistä.