Kokeneet asiantuntijat

Etsimme jatkuvasti kokeneita ammattilaisia joukkoomme. Panostamme vahvasti verkostoitumiseen ja teemme yhteistyötä hallitusammattilaisten sekä eri alojen asiantuntijoiden kanssa. 

Me uskomme

  • faktapohjaiseen, analyyttiseen toimintatapaan
  • räätälöityihin ja toimintakeskeisiin ratkaisuihin
  • vallitsevan tilanteen haastamiseen
  • pitkiin asiakassuhteisiin ja pitkäjänteiseen sitoutumiseen arvon luomiseksi 
  • tiimityöhön, vankkoihin ammatillisiin periaatteisiin, luottamukseen ja integriteettiin 

Mitä tarjoamme?

Konsulttina tai senior advisorina tulet osaksi matalan hierarkian työyhteisöä. Työkulttuurimme on epämuodollinen ja joustava ja tavoitteemme on tarjota paras mahdollinen työn ja vapaa-ajan tasapaino. Asiakkaat ovat tietenkin toimintamme ytimessä, mikä edellyttää ajoittaista joustavuutta meiltä kaikilta. Asiakkaamme ja projektimme ovat Suomen kiinnostavimpia. Haluamme kehittää henkilöstöämme, ja siksi tarjoamme konsulteillemme monipuoliset mahdollisuudet pyrkiä tavoitteisiinsa ja hyödyntää koko potentiaaliaan. Meille hyvä tiimihenki on kaikki kaikessa, joten tarjoamme mahdollisuuksia vapaa-ajan toimintaan esimerkiksi urheilutapahtumien, virkistysmatkojen ja juhlien merkeissä. 

Miten voit hakea?

Mikäli olet kokenut alan ammattilainen ja koet, että arvomme sopivat yhteen, ota yhteyttä johtavaan osakkaaseemme Henrikki Palvaan. Rekrytointiprosessi mukautetaan aina kutakin hakijaa varten. Odotamme hakijoilta vahvoja näyttöjä aiemmista tehtävistä ja mielellään vankkaa taustaa konsultti- tai yrityskauppatehtävissä.