Sirpa Ojala

Sirpalla on noin 30 vuoden kokemus johtotehtävistä pääasiassa toimitusjohtajana ja hallituksen jäsenenä. Hän tuli VALORille elokuussa 2021. Suurimman osan urastaan ​​hän on työskennellyt Private Equity -osakkeenomistajien kanssa, mutta hänellä on myös yli 20 vuoden kokemus onnistuneista julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuuksista. Sirpa toimii tällä hetkellä Delete Group Oyj:n toimitusjohtajana. Ennen tätä tehtävää hän toteutti Ovenian onnistuneen myynnin Colliers Internationalille Ovenia Groupin toimitusjohtajana.

Asiantuntijuus

Sirpalla on laaja ja syvä tietämys ja ylimmän johdon kokemus TMT-alalta. Hänellä on myös usean vuoden kokemus omaisuuden- ja kiinteistönhoidosta. Sirpa on johtanut strategisia muutos-, uudelleenjärjestely- ja toiminnan tehostamisohjelmia sekä yritysjärjestelyprosesseja. Hänen missionsa on luoda uutta liiketoiminta-ajattelua ja johtaa ylintä johtoryhmää ja hallitusta suuriin suorituskyvyn parannuksiin omistaja-arvon kasvattamiseksi.

Koulutus

Tuotantotalouden diplomi-insinööri Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta.

Toimiston ulkopuolella

Sirpa viettää mielellään aikaa perheensä kanssa niin kaupungissa kuin vuonna 1898 rakennetussa maaseutukodissa, joka sijaitsee Mustion Linnan läheisyydessä Lohjanjärven rannalla. Hänellä on neljä aikuista lasta. Hän nauttii remontoinnista ja puutarhanhoidosta miehensä kanssa sekä golfista, sisustussuunnittelusta ja matkustamisesta.